Loading

Vælg et tilfældigt nummer.

Når man udbyder/laver konkurrencer til sit online publikum kan man ende i situationen hvor man skal trække lod. Typisk har man en liste af navne/Personer/deltagere og derfra skal man trække en eller flere vindere.

Brug vækrtøjet herunder til at at trække en eller flere vindere i mellem nogle tal. Hvis du gerne vil trække lod mellem navne kan du bruge vores navnevælger her. Værktøjet kan bruges GRATIS uden begrænsninger.

Tak fordi du vælger at bruge den Heldige Kartoffel.

1.
Hvor mange 'vindere'/Navne/E-mail adresser skal der trækkes
2.
Hvor mange skal der vælges i mellem
3.
Find Vinderen
Nummer/Numre

HVORDAN VÆLGER MAN ET TILFÆLDIGT NUMMER?

Du kan vælge et eller flere tilfældige mumre i følgende tre trin:

  • Angiv hvor mange tal der skal trækkes
  • Angiv tal der skal trækkes ud fra (1-100)
  • Klik på 'Find den heldige kartoffel' knappen for at vælge et tilfældigt nummer blandt tallene.

Kom igang nu og træk et tilfældigt tal

OM DEN HELDIGE KARTOFFEL?

Heldige Kartoffel er en platform af Online SoMe og Marketing værktøjer, der hjælper dig og andre virksomheder med at vokse online og komme i kontakt med deres publikum. Udover sociale værktøjer tilbyder Heldige kartoffel en masse enkle og brugervenlige værktøjer til at gøre alle SoMe marketingaktiviteter nemmere og sjovere at udføre.

HISTORIEN OM HELDIGE KARTOFFEL

Inspireret af Comment Picker valge jeg at udvikle en dansk/nordisk udgave af hjemmesiden - heldigekartoffel.dk og gik live i januar 2022 med kun ét værktøj: Tilfældig Facebook Kommentar vælger.

ANMELD HELDIGE KARTOFFEL PÅ TRUSTPILOT

Anmeldelser hjælper med at udvide Heldige kartoffel-platformen og lade andre vide, at du har tillid til webstedet. Du kan skrive en anmeldelse på Trustpilot.