Loading

Den nemmeste måde at udvælge tilfældige vindere til din næste Facebook konkurrence.

At køre en konkurrence eller giveaway på Facebook er en yderst effektiv og omkostningseffektiv strategi, der giver dig mulighed for hurtigt at øge engagementet hos dine fans.

Vælg en vinder - Facebook

En af de bedste måder, du kan få brugere til at deltage i din Facebook-konkurrence på, er ved at bede dem om at kommentere et af dine opslag for at få chancen for at vinde.

Denne type giveaway er utrolig nem at sætte op, og det kan være en yderst effektiv måde at engagere dit publikum og promovere dit budskab og brand.

Plus, når deltagere kommenterer dit opslag, vil de eksponere din konkurrence for deres egne sociale cirkler, hvilket ikke kun vil hjælpe dig med at maksimere deltagelse, men også give dig den perfekte mulighed for at komme i kontakt med potentielle nye kunder og fans.

Udvælgelse af en tilfældig vinder

Når du kører en kommentér-for-at-vinde konkurrence på Facebook, skal du finde på en effektiv og pålidelig måde at trække en tilfældig vinder.

Værktøjet Heldige Kartoffel giver dig mulighed for tilfældigt at vælge vindere fra kommentarerne til et af dine Facebook-opslag. Alt du skal gøre er at logge ind på din Facebook-konto, vælge dit konkurrenceopslag og Vælg. Du kan endda vælge, om du vil tillade brugere at få flere chancer med flere kommentarer.

læs hvordan du vælger en vinder af din konkurrence med heldige kartoffel.

Om heldige kartoffel

'Heldige Kartoffel' er et gratis værktøj til hurtigt at vælge en vinder af en Facebook-konkurrence fra kommentarerne til dit opslag på din facebook side. Værktøjet kan bruges GRATIS uden begrænsninger.

Tak fordi du vælger at bruge den Heldige Kartoffel.

Regler og retningslinier for Facebook konkurrencer

At forstå, hvad der er tilladt på Facebook, er en vigtig del af beslutningen om, hvordan du skal køre din konkurrence.

Læs mere...

Afhold en facebook konkurrence

Hvilke Faceook-konkurrencer du kan køre, og hvilke der er bedst til at engagere dit publikum.

Læs mere

FAQ - Heldige kartoffel

Spørgsmål og svar om Heldige Kartoffel

Læs mere